Ανέστης Πολυχρονίδης : Τα κάνατε μαντάρα, αυτά κάνατε!

Ανέστης Πολυχρονίδης : Τα κάνατε μαντάρα, αυτά κάνατε!

Η ανωτέρω κραυγή αγανάκτησης ενός συμπολίτη μας προς τον Δήμαρχο και τα μέλη της διοίκησης του στην ενημερωτική συγκέντρωση των κατοίκων του Μελισσοχωρίου για την λειψυδρία, αποτυπώνει σε μία πρόταση το μέγεθος της αποτυχίας της σημερινής διοίκησης.

Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης καθώς και ο πανικός του δημάρχου και του επιτελείου του έκδηλος. Η στοχοποίηση και η επιλογή της «αφισοκόλλησης» στα social media, προσώπων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και όχι μόνον, όπως και η λογική εξομοίωσης με πρακτικές των προηγούμενων διοικήσεων του δήμου, μας πάνε πολλά χρόνια πίσω και δεν τιμούν κανέναν.

Πολύ περισσότερο δεν τιμούν τους νέους ανθρώπους που διοικούν τον Δήμο Ωραιοκάστρου με παλαιοκομματικές νοοτροπίες και περίσσεια αλαζονεία.

Η άρνηση της διοίκησης σε Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης μας, της χορήγησης του πορίσματος των ορκωτών λογιστών για τα πεπραγμένα της Δ.Ε.Υ.Α.Ω., επικαλούμενη προστασία προσωπικών δεδομένων, μετά από αίτημα του Συμβούλου μας, ακυρώθηκε από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης η οποία διέταξε την παροχή των εγγράφων λόγω του έννομου συμφέροντος του ΔΣ!

Ευελπιστούμε ότι για το πόρισμα του ελέγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (Δ.Ε.Υ.Α.Ω.) δεν θα χρειασθεί νέα Εισαγγελική Εντολή για να μας χορηγηθεί!

Αργά ή γρήγορα, θα αναγκαστούν να μας δώσουν το πόρισμα των ελεγκτικών αρχών για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε ως οφείλουμε θεσμικά, τους πολίτες του Δ. Ωραιοκάστρου!

Η τακτική της μονόπλευρης ερμηνείας από τον Δήμαρχο των αποτελεσμάτων του, μας παραπέμπει σε εποχές του Βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου ΙΔ, σε λογικές -το κράτος είμαι εγώ- με το γνωστό τέλος.

Υ.Σ.

Προφητικά ηχούν τα λόγια του συμπολίτη μας προς τον Δήμαρχο και τα μέλη της διοίκησης του στο Μελισσοχώρι: «Δεν έχει νερό ο κόσμος» τα κάνατε μαντάρα – ΤΕΛΟΣ¨

Ανέστης Πολυχρονίδης

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Συνεργασία Τώρα” 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.