αναβλήθηκε η ημερίδα από την Ένωση Γονέων,πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας τους

Δελτίο τύπου
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Γονέων Ωραιοκάστρου στο κτίριο του Παύλου Μελά στο Παλαιόκαστρο. Η πρόσκληση είχε απευθυνθεί σε όλους τους συλλόγους γονέων των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου. Τυχερό ήταν το 1ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.
Η ημερίδα δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν σήμερα το πρωί στο Ωραιόκαστρο, από το χιόνι και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αρκετοί ήταν οι μαθητές και οι γονείς που ήρθαν. Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος έγινε μια ενημέρωση απο τον κ Χρήστο Αντωνίου Σύμβουλο Σταδιοδρομίας.
Επειδή αρκετά ήταν τα τηλεφωνήματα γονέων και μαθητών προς τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, όπου δήλωναν την αδυναμία τους να παρευρεθούν στην εκδήλωση – ημερίδα, δόθηκε ραντεβού την επόμενη Κυριακή στο πολιτιστικό κέντρο της Νεοχωρούδας όπου θα μεταφερθεί η ημερίδα.
Καλούνται λοιπόν όλοι οι γονείς που ενδιαφέρονται να μάθουν για τα νέα δεδομένα στην εκπαίδευση που ισχύουν από φέτος, όλοι οι μαθητές που θέλουν να λύσουν τις απορίες τους (στο μέτρο του δυνατού) να έρθουν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νεοχωρούδας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 11.00 πμ.

Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Τσιτιρίδης Αθανάσιος Τσολακίδης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.