“Αναγκαία η ύπαρξη γραφείου εύρεσης εργασίας στο δήμο μας”

Αναγκαία η ύπαρξη γραφείου εύρεσης εργασίας στο δήμο μας,
του Γιώργου Τσεκετσίδη- Μέλος της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου

Κίνηση ανεξάρτητων πολιτών kinisi politon

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παράταξη μας τονίζει προς αυτή, αλλά και την προηγούμενη διοίκηση, την ανάγκη να δημιουργηθεί γραφείο εύρεσης εργασίας στο Ωραιόκαστρο.

Το ιδανικό θα ήταν φυσικά να υπήρχε η δυνατότητα να εγκατασταθεί ένα κλιμάκιο του ΟΑΕΔ, πλην όμως μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. Από τη στιγμή λοιπόν, που δεν υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα, τότε θα έπρεπε να έχει αναλάβει δράση η διοίκηση του δήμου μας.

Κάτι που δεν είναι δύσκολο, αφού η κίνηση μας ήδη έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας τις απαραίτητες επαφές. Εκτός του γεγονότος πως δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένα τέτοιο γραφείο, από αυτά που πληροφορηθήκαμε είναι, ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποδίδει βρίσκοντας εργασία σε πολλούς άνεργους.

Ο δρόμος λοιπόν είναι ανοιχτός αρκεί να το θελήσει η διοίκηση του δήμου μας και να το προχωρήσει. Και φυσικά αν διαπιστωθεί πως αποδίδει, να το ενισχύσει, όπως για παράδειγμα με τη δημιουργία ενός γραφείου, που θα είναι σε άμεση επικοινωνία με τα επιμελητήρια, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μισθωτοί και γενικά όποιος το θελήσει.

Οι επιχειρήσεις για κάθε δήμο είναι ζωή. Είναι για να έχει ο κόσμος εργασία. Εκτός αν ορισμένοι έχουν μπερδευτεί και θεωρούν πως πρόκειται για όργανα αυτοπροβολής ή αν θέλετε για πηγή χορηγών.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως ο ρόλος της αυτοδιοίκησης είναι αυτός. Να εξυπηρετεί τον πολίτη και να τον βοηθάει να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.