Αντιδήμαρχος Καθαριότητας “Ζητώ συγνώμη και αμεσα θα αποδωθούν ευθύνες”

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας,κ. Ιωσηφίδης Κυριάκος,στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο τοποθετήθηκε για την άσχημη κατάσταση που υπήρξε στο Δήμο Ωραιοκάστρου την Δευτέρα 18/1/16 στην επέλαση του χιόνια.
Δήλωσε οτι ηταν προετοιμασμένοι προ 15 ημερών απο την επέλαση του χιόνια με τρεις αλατιέρες και τον έλεγχο όλων των οχημάτων.
Ο ίδιος απουσίαζε λόγω ασθενειας,ηταν στο νοσοκομείο. Έφτασε στο Ωραιόκαστρο 8:30 την ημέρα της χιονόπτωσης.
Ο φορτωτής για τις αλατιέρες δεν λειτουργούσε, λόγω παγώματος των λαδιών του οχήματος,οταν κατάφεραν να λειτουργήσουν το όχημα είχε γίνει πλέον το κακό και οι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε παγοπιστες. Ενημέρωσε οτι η οδός Θεσσαλονίκης,ο κεντρικός δρόμος του Ωραιοκάστρου,ανήκει στην περιφέρεια
κάτι που δεν δικαιολογεί σαφώς την κατασταση.
Λόγώ της απουσίας του αντιδημάρχου δεν υπήρξε σωστός συντονισμός. Παρόλα αυτα σαράντα άτομα του δήμου βγήκαν στους δρόμους και έριχναν αλάτι με κουβάδες. Αυτη ηταν η κατασταση και ζητά συγνώμη για την απίστευτη ταλαιπωρία των πολιτών και την δικαιολογημένη αγανάκτηση τους
και αναμένει την προκαταρτική εξέταση για να αποδωθούν ευθύνες. Οι υπεύθυνοι θα απολογηθούν αμεσα.
Ιωσηφίδης,Iosifidis

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.