Αντ.Καθαριότητας:Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο πλαίσιο της κοινής μας συλλογικής προσπάθειας

Αυτή είναι η τοποθέτηση της αντιδημάρχου καθημερινότητας προς κάποιους που προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομά της παραποιώντας τον λόγο της. Η αναφορά γίνεται βάση της χθεσινής της συνέντευξης στο oraiokastro24, δείτε σχετικά εδώ  

Πριν καλά-καλά αναλάβω τα καθήκοντά μου ως αντιδήμαρχος, κάποιοι επιχειρούν να βάλουν λόγια στο στόμα μου. Λόγια που ούτε είπα ούτε εννόησα. Μάλλον, δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν. Ουδέποτε καταφέρθηκα κατά κανενός. Τιμώ την πορεία όλων εκείνων που πρόσφεραν στον τόπο μας και προφανώς είμαι η τελευταία που θα μηδενίσω τη θετική συνεισφορά οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Από κει και πέρα, είμαι αποφασισμένη να τιμήσω την επιλογή του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, στο πλαίσιο της κοινής μας συλλογικής προσπάθειας να παράξουμε έργο και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Αυτό είναι άλλωστε και το μέλημα όλων μας στη νέα διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου.

Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.