Απάτη στην Πέλλα: 41χρονη εισέπραττε παράνομα επιδοτήσεις καταθέτοντας πλαστά συμφωνητικά μίσθωσης

[ad_1]

Απάτη στην Πέλλα: 41χρονη εισέπραττε παράνομα επιδοτήσεις καταθέτοντας πλαστά συμφωνητικά μίσθωσης

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος Δημόσιου Φορέα, με την παράνομη είσπραξη επιδοτήσεων για μίσθωση αγροτεμαχίων, ύστερα από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονης για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 41χρονη την τριετία 2012 – 2015, εισέπραξε παράνομα επιδοτήσεις για τη μίσθωση αγροτεμαχίων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, καταθέτοντας σε αρμόδιο Φορέα του Δημοσίου πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης, με την πλαστογράφηση της υπογραφής των συμβαλλόμενων προσώπων.

Συνολικά εισέπραξε παράνομα χρηματικές ενισχύσεις ύψους 29.149 ευρώ.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, συμπεριλαμβάνονται και δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 38 ετών, εκπρόσωποι τοπικής Κοινότητας, που βεβαίωσαν το γνήσιο της υπογραφής των συμβαλλόμενων ιδιοκτητών των αγροτεμαχίων στα πλαστογραφημένα ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης, χωρίς να είναι παρόντες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.