Απαγορευτικό για νταλίκες στην Εγνατία Οδό

Ακατάπαυστα συνεχίζει να χιονίζει από χθες (25/2/2018) το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν ήδη δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο, αλλά και την Εγνατία Οδό.

Ήδη από την Τροχαία, Γρεβενών, Κοζάνης, Βέροιας και Ιωαννίνων έχει εκδοθεί απαγορευτικό για την κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από Βέροια μέχρι και Ιωάννινα, ενώ επιτρέπεται η κίνηση των ΙΧ αυτοκινήτων μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη το χιόνι ξεπέρασε τους 30 πόντους, ενώ στα ορεινά των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 50 πόντους και έτσι είναι απαραίτητες οι αντιολοσθητικές αλυσίδες σε όλα τα αυτοκίνητα.

Με δυσκολία επίσης γίνεται η κίνηση στο Κάθετο άξονα Σιάτιστας-Κρυσταλοπηγής.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Γρεβενών, Σερβίων Βελβεντού και Βοΐου Κοζάνης.

Κλειστά επίσης θα επίσης και τα σχολεία στους δήμους: Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Νεστορίου, Φλώρινας και Πρεσπών.

Όσοι οδηγοί θα κινηθούν στην Εγνατία Όδο στα συγκεκριμένα σημεία καλούνται να είναι με αλυσίδες και πολύ προσεκτικοί.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

χιονια
φωτο αρχείου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.