Απόπειρα βιασμού σε 14χρονο στο στρατόπεδο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ;

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή το τακτικό συμβούλιο του δήμου Δέλτα.
Ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης,επειτα απο απαίτηση της επιτροπής αγώνας που αγωνιζόντουσαν να γίνει έκτακτο αλλά δεν τα κατάφεραν, ήταν το ζήτημα του στρατοπέδου ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,1090.
Η ζωή τους δηλώνουν οτι άλλαξε ριζικά και νιώθουν μόνοι,χωρίς την υποστήριξη της διοίκησης.
Στο άκουσμα οτι υπήρξε απόπειρα βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού μέσα στο στρατόπεδο η αίθουσα πάγωσε.
Η πληροφορία αυτή δεν είναι διασταυρωμένη έως τώρα αλλά ο ραδιοφωνικός σταθμός επικοινώνησε με μέλος της επιτροπής αγώνα για να το επιβεβαιώσει,κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε αφου και το μέλος της επιτροπής δεν είχε ιδέα.
Οι πολίτες πέραν της ταραχής που βιώνουν με την αλλαγή των συνθηκών,ήρθαν πλέον αντιμέτωποι και με τους φόβους τους, για την διαφορετικότητα της κουλτούρας με τους ανθρώπους αυτούς που καλούνται να συμβιώσουν,να πραγματοποιούνται.
Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις επαγγελματιών του δήμου οτι οι πρόσφυγες ψωνίζουν απο τα καταστήματα της περιοχής με πιστωτικές κάρτες Τουρκικές.
Τον καταμερισμό των προσφύγων σε ολα τα διαμερίσματα του δήμου ζητούν οι κάτοικοι μαζί με την ενίσχυση της αστυνόμευσης και τον εξοπλισμό του κέντρου υγείας των Διαβατών,μια ανάγκη επιτακτική.
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε σαν είδηση να δεχτούν το ενδεχόμενο δεύτερου κέντρου μετανάστευσης στη περιοχή,οπως ακούγετε έντονα τον τελευταίο καιρό.
Ο πρώην Δήμαρχος Χαλάστρας και υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα κ. Ουζούνης έλαβε τον λόγο στο δημοτικό συμβούλιο και τοποθετήθηκε ως εξής: «Λυπάμαι που βλέπω ανθρώπους που γνωρίζω, τον Κυριάκο Παγωνιδη, τον Σάββα Παρίκογλου και τον Γιώργο Κυριακίδη, να ταυτίζονται με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής.» Η δήλωση αυτή εξόργισε τον κόσμο ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τα έδρανα και άρχισε να πετά μπουκάλια και καφέδες προς το μέρος του. Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν ασπίδα προστασίας για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Η απάντηση στον κ. Ουζούνης ήρθε από την κα. Ζαΐμη η οποία δήλωσε ότι «Τον κ. Κυριάκο Παγωνιδη που χαρακτηρίζετε ως χρυσαυγίτη τον παρακαλούσατε να είναι υποψήφιος στον συνδυασμό σας. Αυτούς που λέτε σήμερα χρυσαυγίτες είναι αυτοί που παρακαλούσατε να είναι υποψήφιοι μαζί σας.»
Ουζουνης
Ο δήμαρχος Φωτόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να συσπειρωθούν οι σχέσεις του με την επιτροπή αγώνα και πρότεινε την παρουσία ενός μέλους σε όλες τις απο εδώ και πέρα συναντήσεις του στην Αθήνα.
Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε τις δηλώσεις των μελών της επιτροπής αγώνα,την δήλωση για την απόπειρα βιασμού και ολα τα προβλήματα της περιοχής,οπως και το τελεσίδικο των πολιτών προς την διοίκηση αν δεν μπορουν να διαχειριστούν το πρόβλημα να παραιτηθούν.
ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο τίτλος παραπλανητικός και μη διασταυρωμένος, εξάλλου γι’ αυτό βάλατε και το ερωτηματικό για να “καλύψετε” καπως τα νώτα σας. Και στο κυρίως κείμενο αναφέρεστε στην σκόρπια αδιασταυρωτη και πολυ πιθανόν ψευδή πληροφορία σε 2 γραμμες. Ντροπή. Ρόλος σας η ενημέρωση των πολιτών και όχι η παραπλάνηση του κοινού για ένα κλικ και για τη δημιουργία εντυπώσεων. Επιβεβαιώνουμε την πληροφορία (εαν μάλιστα πρόκειται για τετοιο σοβαρό θεμα απο 10 πηγες) και μετα δημοσιοποιούμε..βασικές αρχές δημοσιογραφιας-ειδησεογραφιας. Έλεος πια!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.