Αστ. Γαβότσης: «Αγωνιστήκαμε με στρατηγικό σχεδιασμό και καταφέραμε να εξυγιάνουμε απολύτως τα οικονομικά του δήμου Ωραιοκάστρου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστ. Γαβότσης: «Αγωνιστήκαμε με στρατηγικό σχεδιασμό και καταφέραμε να εξυγιάνουμε απολύτως τα οικονομικά του δήμου Ωραιοκάστρου»

 Τον απολογισμό πεπραγμένων παρουσίασε η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου επισημαίνοντας ότι μετά από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια κατάφερε να κερδίσει το «στοίχημα» δράσεων και πρωτοβουλιών σε καιρό βαθιάς οικονομικής ύφεσης.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, στον χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιστήκαμε με στρατηγικό σχεδιασμό μακράς πνοής και τελικά καταφέραμε να εξυγιάνουμε απολύτως τα οικονομικά του δήμου μας, σε ένα δυσχερές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, αλλά και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση έργων που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της ευρύτερης περιοχή Ωραιοκάστρου».

Ο κ. Γαβότσης έκανε λόγο για ένα δύσκολο έργο, που στηρίχθηκε αρχικά στο κοινό όραμα της διοίκησης για ένα καλύτερο αύριο, και μετέπειτα στον αυστηρό προγραμματισμό, στη συνέπεια και στη σκληρή δουλειά όλων, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «χωρίς τυμπανοκρουσίες οδηγούμε το Δήμο σε μια νέα εποχή με υγιέστατα οικονομικά και μια διαχείριση η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψουμε μέσα από έργα και παρεμβάσεις ένα αναπτυξιακό μέρισμα στον δημότη. Στο πλαίσιο αυτό θα εξετάσουμε και την προοπτική της ορθολογικής μείωσης των δημοτικών τελών. Ολοκληρώνοντας σχεδόν 5 έτη στο τιμόνι της διοίκησης του δήμου μπορώ να σταθώ απέναντι στους πολίτες με αίσθημα ευθύνης και να τους πω ότι ο δήμος μας πλέον δεν έχει μόνο προοπτικές, αλλά και δυνατότητες. Ανταποκριθήκαμε με επιτυχία σε μια μεγάλη δέσμευση και γι’ αυτό θα ήθελα σ’ αυτό το σημείο, να ευχαριστήσω από καρδιάς, το σύνολο της Διοικητικής μας oμάδας».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.