Ατόπημα ή πισώπλατη μαχαιριά απο πρώην συνεργάτιδα στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου;

Κάτι παράδοξο συνέβη στις φετινές απόκριες στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Λίγο πριν αρχίσουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ωραιόκαστρο πέσαν οι μάσκες…!
Και γιατί αυτό; Μετά λύπης μας διαβάσαμε άρθρο πρώην συνεργάτιδας του δημάρχου Ωραιοκάστρου να αναγράφει οτι το καρναβάλι Ωραιοκάστρου ξεκίνησε το 2015 υπο τον πλήρη έλεγχο του δήμου Ξάνθης.
Καταργήθηκαν στο άρθρο οι τρεις προηγούμενες καρναβαλικές παρελάσεις και ο απίστευτα μεγάλος μηχανισμός που στήθηκε απο τον δήμο Ωραιοκάστρου για την συνέχεια αυτών.
Καταργήθηκαν οι προσπάθειες ανθρώπων που γέννησαν και υλοποίησαν τον θεσμό αυτόν στο Ωραιόκαστρο. Καταργήθηκαν τα καταστήματα του τόπου που υποστήριξαν με κάθε τρόπο την δημιουργία και την συνέχεια του καρναβαλιού στον τόπο τους. Καταργήθηκαν επίσης η προηγούμενη διοίκηση και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.
Ατόπημα ή πισώπλατη μαχαιριά απο την πρώην συνεργάτιδα στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου θα μπορούσε να ερμηνευτεί το άρθρο αυτό άραγε;
Ατόπημα…..έπειτα απο την πολυετή συνεργασία της όφειλε να γνωρίζει τα γεγονότα που είχαν προηγηθεί πριν την παρουσία της στο Ωραιόκαστρο.
Πισώπλατη μαχαιριά για μια κακή λήξη της συνεργασίας τους;…..;πολύ βαθιά μαχαιριά παίρνοντας μαζί της και ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση μαζί της.
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε σχετική ανάρτηση του για το φετινό καρναβαλικό πρόγραμμα συμπεριέλαβε και την
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, δίνοντας την δική του απάντηση με τακτ και αποκατέστησε την πραγματικότητα.
Μήπως να σκεφτείτε σοβαρά την Ίδρυση καρναβαλικού συλλόγου για να πάψουν επιτέλους οι διάφοροι να οικειοποιούνται ιδέες,πράξεις και καταστάσεις; Το καρναβάλι του Ωραιοκάστρου έχει πλέον γνωστοποιηθεί αρκετά μακρυά των συνόρων του. Είναι ο πιο ανέξοδος τρόπος διασκεδάσεις των πολιτών τις ημέρες των Αποκριών και τονωτική ένεση στην τοπική αγορά. Μετα απο επτά χρόνια πραγματοποίησης του και αν θέλετε να «του φέρονται οπως του αξίζει» δημιουργήστε εναν καρναβαλικό σύλλογο άμεσα!

Διαβάστε την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, οπως δημοσιεύτηκε απο τον δήμο Ωραιοκάστρου :

«Οι καρναβαλικές παρελάσεις ξεκίνησαν το 2012. Μια ιδέα, που γεννήθηκε από τον τότε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. Αρχικά ξεκίνησε ερασιτεχνικά αλλά στην πορεία, χάρη στο μεράκι και την αγάπη των διοργανωτών, εξελίχθηκε σε έναν επιτυχημένο θεσμό, που λατρεύτηκε όχι μόνο από πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου αλλά ολόκληρης σχεδόν της Θεσσαλονίκης.
Και επειδή σε κάθε προσπάθεια αυτό που χρειάζεται είναι η στήριξη σε μια ιδέα για να μπορέσει λίγο μετά να γίνει πραγματικότητα, πολύτιμος «συνοδοιπόρος» στην 3η και 4η καρναβαλική εκδήλωση ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον δήμο Ωραιοκάστρου, καθώς συμμετείχαν καταστήματα της περιοχής, τα οποία προσέφεραν – δωρεάν στους πολίτες – κεράσματα από τα προϊόντα τους.
Στη συνέχεια ο δήμος Ωραιοκάστρου συνεργάστηκε με τον δήμο Ξάνθης που χορήγησε καρναβαλικά άρματα ανοίγοντας την αυλαία της καρναβαλικής παρέλασης Ωραιοκάστρου. Οι νικητές του καρναβαλιού φιλοξενούνται στην πορεία από το δήμο Ξάνθης και δίνουν την έναρξη του μεγάλου καρναβαλιού της Ξάνθης.
Ο δήμος Ωραιοκάστρου εκτιμώντας κάθε προσπάθεια των επαγγελματιών του δήμου μας, σε αυτό το μεγάλο γεγονός, προσφέρει την αμέριστη στήριξη του και εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες, φορείς, συλλόγους, σχολεία και χορηγούς.»

ΕΔΩ μπορείτε να δειτε όλη την πορεία του καρναβαλιού στο Ωραιόκαστρο με φωτογραφικό υλικό και βίντεο και να ξεσηκωθείτε για την επόμενη που έρχεται αυτήν την Κυριακή 11/2/18 στις 12:00!
Δειτε αναλυτικά ΕΔΩ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.