Αυτό είναι Το Διάλειμμα!  Το Διάλειμμα της Επιτυχίας σου!

Είναι στη φύση του ανθρώπου ν’ αναζητά το καλύτερο. Όμωs , το καλύτερο δεν θα έρχεται ποτέ , αν δεν απαντήσουμε σε τρειs καθοριστικές ερωτήσεις:
“Ποιοs είμαι;” “Τι θέλω να κάνω;” και “Πώς θα το κάνω;”

Μέσα από την ιστορία- διδαχή δύο αδελφών που ξετυλίγεται στιs σελίδες του βιβλίου αναδύεται μια ευφυής, πρακτική θεωρία, η θεωρία των Διαλειμμάτων η οποία σχεδιάστηκε, για να σε βοηθήσει να φτάσεις από το σnμείο που βρίσκεσαι στο σημείο που επιθυμείs.

Χωρισμένη σε τρειs τομείs , η Θεωρία των Διαλειμμάτων σου παρουσιάζει τουs τρόπους για να εισάγειs μέσα στην καθημερινότητά σου την καλλιέργεια Αυτογνωσίαs την επέκταση τns Αντίληψns και τουs τρόπous Αναδιοργάνωσης τns ζωήs σου, πραγματοποινταs αντιστοίχωs τρία είδη Διαλειμμάτων : το μικρό Διάλειμμα , το Μεγάλο Διάλειμμα και το ΜΜακρύ Διάλειμμα.

Μ’ αυτό το βιβλίο δεν θα νιώσειs πoτέ μοναξιά, αδυναμία, ή να μην έχεις πλάνο. Δεν θα ξεμείνειs nοτέ χωρίs ιδέες, ενθάρρυνση και oπτική για το καλύτερο δυνατό μέλλον σου.

Είσαι εδώ για να διεκδικήσειs με αξιώσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σωστά σχεδιασμένο Διάλειμμα.

Μήπωs είναι η ώρα να εμπλουτίσεις τη ζωή σου με χαρά, αισιοδοξία, όραμα αλλά και τρόπουs, για να πετύχεις τουs πιο σημαντικούs στόχους σου;

Αυτό είναι Το Διάλειμμα!  Το Διάλειμμα της Επιτυχίας σου!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.