Δέσμευση δημάρχου στον Ε.Σ.Ω. για την τόνωση της αγοράς του Ωραιοκάστρου

Δέσμευση δημάρχου στον Ε.Σ.Ω. για την τόνωση της αγοράς του Ωραιοκάστρου

1η συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης για το έργο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου», μεταξύ Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, τακτική συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης για την υλοποίηση του Έργου: «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου», μεταξύ του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης της πανδημίας λόγω του ιού COVID-19. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός από τα μέλη της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης και ο δήμαρχος κ Παντελής Τσακίρης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υλοποίηση, τον προγραμματισμό και τα επόμενα βήματα του έργου.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ.Ιακωβίδης Βασίλειος, ξανα έθεσε επί τάπητος το θέμα της αγοράς οικοπέδου για την υλοποίηση χώρου θέσεων στάθμευσης, όπως προέβλεπε άλλωστε και η αρχική πρόταση ένταξης της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου».

Ζήτησε τη δέσμευση του δημάρχου για την υλοποίηση του έργου, ακόμη και με ιδία μέσα του Δήμου.

Τέλος, ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ.Βασίλης Ιακωβίδης, τόνισε την αναγκαιότητα και τη σημαντικότητα αυτού του project που υλοποιεί σε συνεργασία ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου. Ειδικά με τη σημερινή συγκυρία, με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και καταστηματάρχες το έργο αυτό θα αποτελέσει μία σημαντική τονωτική ένεση με άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για την αγορά.

Ο Δήμαρχος αφουγκραζόμενος τις απόψεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, δεσμεύτηκε ενώπιων της επιτροπής για την υλοποίηση του έργου.

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι, το επιπλέον και μη επιλέξιμο ποσό που θα προκύψει για την ολοκλήρωση του έργου θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του δήμου.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.