Δείτε γιατί συνελήφθησαν 27 άτομα στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

[ad_1]

Δείτε γιατί συνελήφθησαν 27 άτομα στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 27 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο νομό Θεσσαλονίκης.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

• 3 άτομα για κλοπή.

Μεταξύ αυτών και ένα ημεδαπός άντρας ηλικίας 43 ετών, ο οποίος συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει χρήματα από παγκάρι παρεκκλησίου στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό.

• 6 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
• 3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα:

-Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων συνέλαβαν, πρωινές ώρες χθες , 47χρονη ημεδαπή, καθώς σε κατάστημα ψιλικών που διατηρεί 53χρονος ημεδαπός στην περιοχή αρμοδιότητας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (132) πακέτα τσιγάρα και (28) συσκευασίες καπνού που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και προόριζε προς πώληση.
– Βραδινές ώρες χθες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου συνέλαβαν 36χρονη ημεδαπή, διότι εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (250) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Κατασχέθηκε ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς λαθραίων τσιγάρων και χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή της ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα.

• 3 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 45χρονης ημεδαπής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, μεσημβρινές ώρες χθες (20-09-217), διότι σε βάρος της εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών για πλαστογραφία.

• 12 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν 16 πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.