Δείτε ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο 30/3.Κλειστά ΚΑΙστο Ωραιόκαστρο

————————————————————————————————–

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Μετά την ανακοίνωση της ΕΥΑθ ότι η διακοπή του νερού θα συνεχιστεί έως και αύριο το πρωί, αποφασίστηκε όλα τα σχολεία της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου να παραμείνουν κλειστά  όπως και οι παιδικοί σταθμοί ΚΔΑΠ και ΔΟΠΠΑΩ. ΠΡΟΣΟΧΗ:ΜΟΝΟ τα σχολεία του Ωραιοκάστρου. Στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες θα λειτουργήσουν  κανονικά τα σχολεία. 

————————————————————————————————–

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 30/3/18 αρκετά σχολεία σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων υδροδότησης που συνεχίζονται για τρίτο 24ωρο μετά από σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση δήμου Θεσσαλονίκης αναφέρει πως «λόγω των προβλημάτων υδροδότησης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, 30 Μαρτίου, όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου».

 «Την απόφαση για το ποια σχολεία θα κλείσουν ή όχι, μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, θα την λάβουν οι διευθυντές», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα, εξαιτίας των προβλημάτων υδροδότησης, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Στο δήμο Καλαμαριάς η δημοτική αρχή αποφάσισε σήμερα να καλύψει τις ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας των σχολείων με μια υδροφόρα, ενώ το ίδιο σχεδιάζει να κάνει και αύριο, Παρασκευή.

Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου, αύριο το πρωί, με την έναρξη του ωραρίου των μαθημάτων δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι αποφάσεις και των υπολοίπων δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος, όσον αφορά τα σχολικά συγκροτήματα.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.