ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Νοιώθω περήφανος ως Πρόεδρος του Μυγδονιακού που για 2η συνεχόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική Κατηγορία της ΕΠΕΣΘ η γυναικεία ομάδα του συλλόγου συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος, χάνοντας τον τίτλο και το δικαίωμα ανόδου στην Α2 κατηγορία, αλλά κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό όλων των ανθρώπων του volley της Θεσσσαλονίκης και όχι μόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Διοίκησης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σπουδαία προπονήτρια κα Τρύψια Άντζυ, ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στις αθλήτριες που με καθημερινή δουλειά μέσα στο γήπεδο ανάγκασαν όλους εμάς και όλους εσάς, να γεμίζουμε το κλειστό του Δρυμού και να αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας.

Το Πρωτάθλημα των γυναικών τελείωσε για φέτος με τα κορίτσια μας να διεκδικούν για ακόμη μία φορά τον τίτλο του πρωταθλητή, και να τερματίζουν δεύτερες στη βαθμολογία αλλά πρώτες στις καρδιές μας!

Η συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ανήκει στις μικρές του συλλόγου που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ένα βήμα πριν το final 4 του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ. Αυτό σε όλους εμάς επιβεβαιώνει ότι η δουλειά που γίνεται στο γήπεδο σε παιδιά αποκλειστικά από την ευρύτερη περιοχή της Μυγδονίας και η βαρύτητα που έχουμε δώσει στα αναπτυξιακά τμήματα, αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο.

Θα είμαστε ακόμα περισσότερο ικανοποιημένοι όταν όλοι εσείς που βλέπετε τον αθλητισμό σαν γιορτή και παιδαγωγική απασχόληση, θα είστε ακόμα πιο κοντά στις δραστηριότητες του Μυγδονιακού και θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε την ομάδα είτε από την κερκίδα είτε συμμετέχοντας-βοηθώντας στις υποχρεώσεις του συλλόγου. Έτσι ταυτόχρονα θα είστε πιο κοντά σε αυτή την οικογένεια που σκοπό έχει να διαπαιδαγωγήσει σωστά τα παιδιά σας. Μαζί να χαιρόμαστε και να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες, μαζί να στεναχωριόμαστε και να προσπαθούμε περισσότερο μετά από τις ήττες, γιατί αυτός είναι ο αθλητισμός!

Όσον αφορά τα τμήματα ενόργανης γυμναστικής σας δηλώνω ότι συναποφασίσαμε ως Δ.Σ. να γίνουν άμεσα όλες οι αλλαγές που κρίναμε απαραίτητες για βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα παιδιά των τμημάτων αυτών. Όπως είναι φυσικό οι δραστικές αλλαγές προκαλούν πάντα αναστάτωση, πόσο μάλλον η αλλαγή προπονήτριας. Βασικός γνώμονας των ενεργειών μας ήταν και είναι το καλό των παιδιών και προπαντός του συλλόγου γιατί είμαστε και οι ίδιοι γονείς και επιζητούμε το καλύτερο για όλα τα παιδιά.

Ως γονιός προπαντώς, αλλά και ως Πρόεδρος του συλλόγου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά, ίσως περισσότερο, και το κυριότερο είναι ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε κίνητρα στα παιδιά για να αγαπούν στον αθλητισμό.

μυγδονιακος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΕΣΜ

ΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.