Δημοτικό του Ωραιοκάστρου στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού

Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Ωραιοκάστρου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού.

Το ​1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου προκρίθηκε να συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στις 23-24-25 / 4 /2016, στο ξενοδοχείο <Άθως> της Χαλκιδικής.
-Μετα από δυνατή αναμέτρηση μεταξύ σχολείων Δυτικής Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένων και των ιδιωτικών σχολείων, το 1ο Δημ. Σχ. Παλαιοκάστρου κατάφερε να προκριθεί για τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες, όπου συμμετείχαν 40 σχολεία από όλη την Ελλάδα με τις καλύτερες ομάδες στο αντικείμενο.
Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά δύσκολη και το αποτέλεσμα αξιοπρεπέστατο. Οι σκακιστές μας κατάφεραν να καταταγούν στην 21η θέση Πανελληνίως. Η εμπειρία ήταν συγκλονιστική και τα συναισθήματα έντονα κατά τη διάρκεια των αγώνων!
-Θερμά συγχαρητήρια στον Δάσκαλο των παιδιών κύριο Γαλάνη Γεώργιο που κατάφερε να αναδείξει, να συντονίσει, να καθοδηγήσει και να οργανώσει μια τέτοια δεμένη ομάδα μικρών μαθητών- σκακιστών ώστε να καταφέρουν όλοι μαζί αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας: Δελαβερίδης Δημήτριος(αρχηγός ομάδας), Καράμπινας Κυριάκος, Χρυσαφούδης Αστέριος, Παπαπαναγιώτου Αθηνά, Ταχτσής Κωνσταντίνος, Δελαβερίδης Αθανάσιος.
-Ευχαριστούμε όλους αυτούς που συντέλεσαν και βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη αποστολή : την κ. Βελέη Τασούλα(μητέρα του σχολείου μας) για τα μπλουζάκια των μικρών σκακιστών, τους γονείς των παιδιών, τον Διευθυντή και το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου, το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, και τον Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου, οι οποίοι, όλοι μαζί πάντα, στηρίζουν τις προσπάθειες που αφορούν στην πρόοδο και στην εξέλιξη των μαθητών μας!
image

Λύσσα Βασιλική
Αντιπρόεδρος Συλ. Γονέων κ Κηδεμόνων 1ου Δημ. Σχ. Παλαιοκάστρου,
Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχ. Επιτροπής Δήμου Ωραιοκάστρου,
-Δημοτική Σύμβουλος Τοπικής Ενότητας Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.