Δύο εμβολιαστικά κέντρα Covid-19 στο Ωραιόκαστρο

Αρχίζει η λειτουργία δύο εμβολιαστικών κέντρων Covid-19 στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Δύο εμβολιαστικά κέντρα στο Τοπικό Ιατρείο Ωραιοκάστρου, ιατρείο ευθύνης του Κέντρου Υγείας Νεάπολης, θα αρχίσουν να λειτουργούν τον ερχόμενο Απρίλιο.
Τον Απρίλιο θα αρχίσει η λειτουργία δύο εμβολιαστικών ιατρείων στο Δήμο μας. Είναι σημαντικό να μπορούν οι δημότες μας να κάνουν το εμβόλιο για τον Covid-19 στο τόπο κατοικίας τους χωρίς να ταλαιπωρούνται. Ως διοίκηση κάνουμε όποιες ενέργειες χρειάζεται για να ενισχύουμε τη λειτουργία του Τοπικού Ιατρείου Ωραιοκάστρου και ως εμβολιαστικό κέντρο. Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία τον κ. Χρίστογλου και τον κ. Ξενόπουλο», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
 Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου πρότεινε επίσης στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές να δημιουργηθεί εμβολιαστικό κέντρο Covid-19 και στο Δημοτικό Ιατρείο που θα αρχίσει να λειτουργεί το επόμενο διάστημα στο Δρυμό.
 Η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, αναφέρει από την πλευρά της πως η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου θα συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στη λειτουργία των εμβολιαστικών ιατρείων και στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζεται η στήριξή τους με νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας, σε συνεννόηση με την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.