Δ. Ωραιοκάστρου: Αυλαία για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» με την Πάολα να ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

Print

Δ. Ωραιοκάστρου: Αυλαία για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» με την Πάολα να ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

 Ε. Αρβανιτάκη, Μ. Κανά, Κ. Χατζής και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες δίνουν παρών στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»
 Δυναμική επανεκκίνηση στον πολιτισμό κάνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021», επαναφέροντας ζωντανές πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας με δωρεάν είσοδο και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19.
 Την αυλαία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» ανοίγει στις 28 Ιουνίου η Πάολα, ερμηνεύοντας έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Τη «σκυτάλη» παίρνουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μελίνα Κανά, ο Κώστας Χατζής και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες για να προσφέρουν στους κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου μοναδικές μουσικές βραδιές, που θα πραγματοποιηθούν στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας.
 «Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, λόγω της πανδημίας, στο Δήμο Ωραιοκάστρου κάνουμε δυναμική επανεκκίνηση στον τομέα του Πολιτισμού, διοργανώνοντας για δεύτερη χρονιά το ”Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021”. Καταξιωμένοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες και φέτος το καλοκαίρι θα βρίσκονται στο τόπο μας, για να προσφέρουν στους πολίτες μας πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας. Με αισιοδοξία και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 θα βρεθούμε ξανά μαζί, για να ταξιδέψουμε μουσικά με αγαπημένα τραγούδια», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
 «Το ”Πολιτιστικό Καλοκαίρι” εξελίσσεται σε πολιτιστικό θεσμό που αγκαλιάζει ο κόσμος. Οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου θα έχουν και φέτος την δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές μουσικές βραδιές», αναφέρει η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.
 Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου με την ευγενική υποστήριξη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων» και της Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου.
 Διευκρινίζεται πως η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19. Οι προσκλήσεις θα εκδίδονται με ηλεκτρονικό τρόπο και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με πληροφορίες για την διαδικασία έκδοσης.
 Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»
• Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 – Η ΠΑΟΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
Η Πάολα συναντά τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και ερμηνεύει το έργο του μεγάλου συνθέτη. Ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά, αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη. Συμμετέχει ο Παναγιώτης Καραδημήτρης, μουσική επιμέλεια Θανάσης Βασιλιάς.
Τόπος: Γήπεδο Ωραιοκάστρου
Ώρα: 21.00
• Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, που ξέρει καλά τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να μας ταξιδεύει μέσα από την μαγεία των live εμφανίσεών της και των μεγάλων της τραγουδιών, μας καλεί να ξαναβρεθούμε μαζί της και μαζί με την ομάδα των σπουδαίων μουσικών της και να ξαναζήσουμε τον παλμό των “δυνατών” συναυλιών της.
Τόπος: Θέατρο «Τσούκες» – Δρυμός Δ. Ωραιοκάστρου
Ώρα: 21.00
• Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
Η Μελίνα Κανά διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα «ακουμπάει» δίπλα σε κλασικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου. Μοναδική στιγμή της παράστασης, το αφιέρωμα στα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού.
Τόπος: 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου
Ώρα: 21.00
• Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 – ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Λαϊκή βραδιά με τον Βασίλη Καρακότα και τη Δήμητρα Γισδάκη αφιερωμένη στη στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.
Τόπος: Ν. Φιλαδέλφεια Δ. Ωραιοκάστρου
Ώρα: 21.00
• Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 – ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΤΖΕΜΗ
Ρεμπέτικη βραδιά με τους Ρεμπέτ Αμάν αφιερωμένη στο βιρτουόζο του μπουζουκιού Δημήτρη Ατζέμη.
Τόπος: ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ
Ώρα: 21.00
• Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά σε μουσική Μίμη Πλέσσα. Τα μηνύματα που προβάλλονται στα παιδιά είναι οι θεμελιώδεις έννοιες όπως αγάπη, πίστη, δύναμη της θέλησης, φιλία, ομαδικότητα, απολύτρωση και ελευθερία.
Τόπος: Θέατρο «Τσούκες» – Δρυμός Δ. Ωραιοκάστρου
Ώρα: 20.00
• Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ
Ο μοναδικός Κώστας Χατζής θα μας ταξιδέψει μουσικά με τις μελωδίες και την μοναδική φωνή του. Μαζί του θα τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Δανιέλα Χατζή.
Τόπος: Νεοχωρούδα Δ. Ωραιοκάστρου
Ώρα: 21.00.
❗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:
 Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τον τρόπο έκδοσης και χορήγησης των προσκλήσεων.
 Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στο χώρο είναι υποχρεωτική.
 Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.
 Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο. Ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
 Οι εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
 Χορηγοί επικοινωνίας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»
Ανατροπή Κ. Μακεδονίας, Εφημερίδα «Αποτύπωμα», Βεργίνα Τηλεόραση, Περιοδικό “Ωραίο”, avatonpress.gr, Ditika.gr, EuroTv, fastnews.gr, Grtimes.gr, οraiokastro24.gr, polismagazino.gr, politesoraiokastrou.gr, Realoraiokastro.gr, sarkazonea, Seleo.gr, thes.gr, Thestival.gr, Thesstoday.gr.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.