Δ.Ωραιοκάστρου: Νέο ατόπημα των διοικούντων

Δ.Ωραιοκάστρου: Νέο ατόπημα των διοικούντων

     Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου μας στις 10/6/20, στο 6ο θέμα της άσκησης ή μη προσφυγής κατά της υπ αρ. πρ. 15252/2020 απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης σχετικά με την υπ αρ. 69/18.3.2020 απόφαση του Δημ.Συμβουλίου που αφορά οικονομικού περιεχομένου σύμβαση συνεργασίας-ανάθεσης μεταξύ του δήμου Ωραιοκάστρου και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ) για τα έργα:
α) Αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Πνευματικού κέντρου Νεοχωρούδας και
β) Βελτίωση αγροτικής οδού στο αγρόκτημα Λητής από “Στάνταρ Μπετόν” έως τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού, έργα που μπορεί να επιβλέψει -χωρίς κόστος, η τεχνική υπηρεσία του δήμου, ορίστηκε ως εισηγήτρια η Γενική Γραμματέας του δήμου μας η οποία ως γνωστόν είναι σύζυγος του Προέδρου της ΑΝΕΘ και λόγω ασυμβίβαστου θα έπρεπε να απόσχει από την συζήτηση(!).
 Στην προσπάθεια της Γενικής Γραμματέως να προχωρήσει στην εισήγηση του θέματος, ο σύμβουλός μας Ηρακλής Τσακαλίδης προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στα υπερκείμενα όργανα για να ζητήσει την ακυρότητα της όποιας απόφασης θα ακολουθούσε. Αυτό ανάγκασε τη Γενική Γραμματέα να αναδιπλωθεί και τελικά ν αποχωρήσει.
     Το σημερινό γεγονός εκθέτει ανεπανόρθωτα τη διοίκηση και προσωπικά τον ίδιο τον δήμαρχο κι έρχεται να προσθέσει άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα μη ορθών πρακτικών που εφαρμόζει κατά κόρον.
Πριν καλά καλά κλείσει χρόνο στο τιμόνι του δήμου Ωραιοκάστρου, η διοίκηση αλλά κυρίως ο δήμαρχος, δεν χάνουν την ευκαιρία να αποδεικνύουν ότι διοικούν με βάση τον παλαιοκομματισμό, την ευνοιοκρατία, την αναξιοκρατία και τον παρείστικο χαρακτήρα αναγκάζοντας την αντιπολίτευση να παίζει το ρόλο του παιδονόμου, στερούμενη κατ΄ αυτό τον τρόπο της δυνατότητας να συμβάλλει στην ουσιαστική αναβάθμιση και πρόοδο του τόπου μας.
Τα συμπεράσματα δικά σας!
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.