Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές στη μεγαλύτερη βόλτα στην Ελλάδα

Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές συμμετείχαν σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι σε μια από τις μεγαλύτερες βόλτες με μηχανές -αν όχι τη μεγαλύτερη- που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη και προορισμό τον Χανιώτη Χαλκιδικής.
image
Η βόλτα με μοτοσικλέτες διοργανώθηκε από τους Greek Stunt Riders και ήταν εμπνευσμένη από τους streetfighterz της Αμερικής. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε κάτι νέο και πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Η βόλτα θα ξεκινήσει από το parking του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη σήμερα στις 11.00. ήδη αρκετή ώρα νωρίτερα είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι πρώτοι οδηγοί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι συμμετέχοντες οδηγοί ήταν αρκετές εκατοντάδες, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός τους να ξεπέρασε τελικά και τους… 1.000! Εντέλει, η πομπή κατέληξε στο beach bar «Μόλος» στον Χανιώτη της Χαλκιδικής, όπου οι συμμετέχοντες οργάνωσαν μεγάλο πάρτι.

Στόχος των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί ο θεσμός και να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερος και μεγαλύτερος όσον αφορά στη συμμετοχή των μοτοσικλετιστών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.