ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΟΜΙΛΙΑ «Παιδική εργασία – κακοποίηση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΟΜΙΛΙΑ
«Παιδική εργασία – κακοποίηση»
Ο σύλλογος εθελοντών και φίλων του ξενώνα ΑΡΣΙΣ Ωραιοκάστρου «ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ», διοργανώνει για πρώτη φορά εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με θέμα «Παιδική εργασία – Κακοποίηση».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 6:00 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου «Παύλος Μελάς» (ΚΑΠΗ), στο Παλαιόκαστρο.
Το θέμα θα αναπτύξουν η κα. Αλεξάνδρα Μάτου – Κοινωνική Ερευνήτρια του Κέντρου Υποστήριξης Νέων ΆΡΣΙΣ, η κα. Μαριάννα Κολοβού – Κοινωνική Λειτουργός του ξενώνα προσωρινής φιλοξενίας παιδιών & εφήβων σε κίνδυνο «Το σπίτι της ΑΡΣΙΣ» και η κυρία Κατερίνα Κασάμπαλη Ψυχολόγος του ιδίου ξενώνα.
Την ομιλία θα συντονίσει η Έλσα Αγοραστού- Δημοσιογράφος παρουσιάστρια του ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Με κίνητρο πάντα την αγάπη μας για τα παιδιά που μάχονται καθημερινά στον άνισο αγώνα για τη ζωή, σας περιμένουμε κοντά μας για να μας δώσετε δύναμη, έμπνευση και κουράγιο να συνεχίσουμε να αποτελούμε την αγκαλιά που θα τα ζεστάνει, τη φωνή που θα τα παρηγορήσει, τον άνθρωπο που θα δώσει το χέρι του για να βοηθήσει!!!
Είσοδος ελεύθερη.

20131029-111249.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.