Ελληνίδα τραγουδίστρια…Από αγοροκόριτσο έγινε σεξοβόμβα!

[ad_1]

Τότε αγοροκόριτσο και τώρα σέξι και όποιος αντέξει η γνωστή τραγουδίστρια.

Σε συνέντευξή της δήλωσε ότι σαν παιδί και ειδικά σαν έφηβη ήταν λίγο αγοροκόριτσο και έπαιζε μπάσκετ ενώ ήταν όπως είπε «φυτό» καθώς διάβαζε πολύ.

Η Θωμαή Απέργη μπορεί σήμερα να είναι μια σέξι γυναίκα όμως τότε ήταν ένα χαριτωμένο αγοροκόριτσο.

Λόγω της τζαζ επιλέγεις να εμφανίζεσαι κυρίως σε μουσικές σκηνές;

Όχι. Αλλά μέχρι στιγμής νιώθω πολύ τυχερή γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να τραγουδάω ό,τι θέλω, χωρίς να πιεστώ ή να παρεκκλίνω. Μπόρεσα να εντάξω στο ρεπερτόριο μου και κάποια ελληνικά κομμάτια, πιο κοντά σε μένα. Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στη μουσική σκηνή, έχω τραγουδήσει και κομμάτια του Βασίλη Τσιτσάνη και ελληνικά σουίνγκ.

Διεύρυνες τις επιλογές σου λόγω φόβου ότι δεν θα έχεις διάρκεια στον χώρο;

Πιστεύω ότι αυτό μου ταιριάζει περισσότερο. Ποτέ δεν είχα τη φιλοδοξία να γίνω γνωστή. Ούτε η δημοσιότητα με ενδιέφερε. Νομίζω ότι στη διάρκεια του χρόνου, ία πράγματα πηγαίνουν καλύτερα όταν είσαι ο εαυτόν σου. Αυτό βέβαια μπορεί να κοστίζει. Να μη βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή, να μη βγάλεις τα πιο πολ­λά λεφτά που μπορείς να μην είσαι το πιο γνω­στό πρόσωπο, αλλά μακροπρόθεσμα βγαίνεις κερδισμένοι

Με τη μουσική είχες επαφή από τα παιδικά σου χρόνια στην Τήνο, όπου γεννήθηκες.

Μάθαινα πιάνο, κιθάρα, έκανα μπαλέτο, θυμάμαι ότι χόρευα μπαλέτο μπροστά στους γονείς μου και τους έπαιζα κιθάρα. Ως παιδί δεν είχα πολλές διεξόδους. Είμαι μοναχοπαίδι. Διάβαζα πάρα πολύ, ήμουν φυτό! (Γελάει.) Είχα τέσσερις στενές φίλες και δεν έβγαινα πολύ έξω. Οι διέξοδοι μου ήταν η μουσική και το μπάσκετ.σσσ (3)

 

Σε έχουν απατήσει;

Μου έχει συμβεί πρώην σχέση μου να έχει αφήσει στο σαλόνι το λάπτοπ ανοιχτό και να δω συνομιλίες του στο facebook που φλέρταρε με άλλες κοπέλες.

Εσύ έχεις απατήσει;

Όταν είμαι με κάποιον, δεν υπάρχει κανένας άλλος.  Δε κοιτάω ούτε αρσενική γάτα.

Την απιστία θα τη συγχωρούσες;

Όχι. Καμιά φορά σκέφτομαι για το σεξ άλλο είναι για τις γυναίκες κι άλλο για τους άντρες; Όπως είπα δεν έχω κάνει ποτέ one stand night. Το θεωρώ ιερό όταν δίνεις το σώμα σου σε έναν άλλον άνθρωπο. Για κάποιους μπορεί να ακούγεται βαρύ, για μένα είναι ανώφελο να γνωρίσω κάποιον σε ένα μπαρ και να πάω μαζί του. Αν δεν σε κρατάει ο σύντροφός σου τότε καλύτερα να φύγεις.απεργη

Είσαι κτητική;

Πάλι όχι θα απαντήσω. Νομίζω ότι αν δεν τον κερδίζεις τον άλλον, τον χάνεις.

Θέλεις να έχεις το πάνω χέρι;

Η μαμά μου, που είναι δυναμικός  άνθρωπος ήταν έτσι και την είχα πρότυπο. Πιο παλιά είχα το πάνω χέρι σχέσεις μου.  Αλλά πλέον δε νιώθω έτσι.

Πηγή: ΟΚ

 

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.