Εντάσεις και αναβολή δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου,βίντεο

Στο σημερινό τακτικό δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου ένταση επικράτησε απο το πρώτο λεπτό της έναρξης του. Οι απλήρωτοι συμβασιούχοι πλημμυρισμένοι απο οργή και αγανάκτηση διέκοψαν την ροή του συμβουλίου με την απαίτηση να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που βιώνουν,την μη πληρωμή των δεδουλευμένων τους.
Τα μέλη της διοίκησης ενω προσπαθούσαν να τους εξηγήσουν για μια ακομη φορά την θέση του δήμου,οι συμβασιούχοι αντέδρασαν έντονα λεκτικά και κινήθηκαν κατα του προεδρείου με απειλητικό τρόπο. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προέβη σε ολιγόλεπτο διάλειμμα για την εξομάλυνση της κατάστασης,κάτι το οποίο δεν επέφερε αποτέλεσμα καθώς δεν σηκώθηκε κανένας απο την καρέκλα του.
Ξεκινώντας πάλι το συμβούλιο με τη σκέψη να μπουν στα θέματα ημερήσιας διάταξης,οι συμβασιούχοι εξαγριώθηκαν και η ένταση πυροδοτήθηκε,καταμέρισαν ευθύνες κατα παντός υπευθύνου και συνέχισαν να απαιτούν την λύση στο πρόβλημα που τους εχει καταστρέψει τη ζωή,όπως χαρακτηριστικά φώναζαν.
Η μείζον αντιπολίτευση δήλωσε οτι αποχωρεί απο την συνεδρίαση ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Το δημοτικό συμβούλιο ακυρώθηκε και οι συμβασιούχοι παρέμειναν έξω απο το δημαρχείο,όπως κάνουν εδω και πολλές μέρες και η διοίκηση παραμένει στο γραφείο του δημάρχου.
ΒΙΝΤΕΟ


ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.