Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της διαχωριστικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στην αριστερή λωρίδα, στην κατεύθυνση προς  δυτικά, από το ύψος του κόμβου Κ12 (Χ.Θ. περίπου 22+000) έως τον κόμβο Κ10 (Χ.Θ.  περίπου 16+000). Ο αποκλεισμός θα γίνεται τμηματικά ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος της οδού.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 04/01/2021, την Πέμπτη 07/01/2021 και την Παρασκευή 08/01/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 9:30 π.μ.

     Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.