Εστάλη σήμερα η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της Αττικής

Δ. Ωραιοκάστρου – Εστάλη σήμερα η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της Αττικής

 

Ο δήμος Ωραιοκάστρου και  αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής συγκέντρωσε και απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Συγκεκριμένα, έπειτα από επικοινωνία του αρμόδιου αντιδημάρχου, Πέτρου Αταμιάν, με τον δήμο Μεγαρέων και Μαραθώνα, προκειμένου να γίνει εκτίμηση των αναγκών, τους αποστέλλονται:

Προς τον δήμο Μεγαρέων :

Τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, σεντόνια, πετσέτες και υποδήματα.

Προς τον δήμο Μαραθώνα:

Φάρμακα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, σεντόνια, πετσέτες και υποδήματα

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους δημότες για την άμεση ανταπόκρισή τους. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την αλληλεγγύη αυτές τις δύσκολες ώρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους αλλά και στους επιχειρηματίες του Ωραιοκάστρου, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας. Θα είμαστε εδώ για αυτούς τους ανθρώπους, που μέχρι και σήμερα δοκιμάζονται, για να προσφέρουμε τη βοήθεια μας σε ο,τι χρειάζονται »

«Είναι πολύ συγκινητικό που για ακόμη μια φορά κάτοικοι και φορείς του δήμου μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους προς τον συνάνθρωπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας, που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Η σκέψη και η καρδιά μας θα είναι δίπλα στους πληγέντες, σε ό,τι κι αν χρειαστούν», τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ωραιοκάστρου Πέτρος Αταμιάν.

ΦΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 2

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.