Ημερίδα με θέμα: Βία και Εγκληματικότητα στην Κοινωνία της Πληροφορίας

[ad_1]

shadow-brokers-cancel-auction-alleged-stolen-nsa-cyberweapons-because-no-one-bid-anything

Ημερίδα με θέμα «Βία και Εγκληματικότητα στην Κοινωνία της Πληροφορίας και η επίδραση των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:30. Η ημερίδα που διοργανώνεται από την Αστυνομία Κύπρου.

Φιλοδόξει να δώσει απαντήσεις για το ποιος είναι ο βαθμός αυτής της επιρροής και ποιες οι προϋποθέσεις που την επιτρέπουν; Δεδομένου επίσης ότι τόσο τα ΜΜΕ όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διεκδικούν πλεον καταλυτικό ρόλο στη όλη διαδικασία ανάδειξης των προβλημάτων στη δημόσια σφαίρα, και επιτρέπουν στα θέματα και προβλήματα να αποκτήσουν το βαθμό ορατότητας που θα βοηθήσει στην εξέλιξή τους ως δημόσιων προβλημάτων, η συγκεκριμένη ημερίδα αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, τόσο ως προς την διεξαγωγή της όσο και ως προς την εξαγωγή αναλόγων συμπερασμάτων.

The post Ημερίδα με θέμα: Βία και Εγκληματικότητα στην Κοινωνία της Πληροφορίας appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.