Η έκθεση του μικρού Νίκου για την μπλούζα της ομάδας του Α.Σ. Μύγδονας που τόσο του έλλειψε

Η έκθεση του μικρού Νίκου για την μπλούζα της ομάδας του Α.Σ. Μύγδονας που τόσο του έλλειψε

Και ενώ η καραντίνα – τηλεεκπαίδευση καλά κρατεί και όλοι οι μικροί μας φίλοι ( οι περισσότεροι μαθητές του δημοτικού σχολείου) βρίσκονται στα σπίτια τους προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτής της νέας πραγματικότητας, ο Αθλητικός Σύλλογος Μύγδονας έλαβε ένα mail το συγκεκριμένο γράμμα που προκαλεί συγκίνηση.

Ο Νικόλας κατά την διάρκεια των διαδικτυακών του μαθημάτων, του ζητήθηκε απο την δασκάλα να γράψει έκθεση με θέμα ” Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΠΛΟΥΖΑ “, ο Νίκος λοιπόν αντί να αναπτύξει το συγκεκριμένο θέμα σύμφωνα με την παιδικότητα της ηλικίας του και να γράψει για μία μπλούζα που όλα τα παιδιά έχουν σπίτι τους (με υπερήρωες – καρτούν κλπ) η επιλογή του ήταν η αθλητική μπλούζα της Ακαδημίας που συμμετέχει και παίζει Ποδόσφαιρο.

Η μετάφραση της επιλογής του  δείχνει ακριβώς αυτό που αντιμετωπίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου, την έλλειψη της άθλησης τους, την αγάπη τους γενικά με τον αθλητισμό και την συναναστροφή όλων των παιδιών με παιδιά της ηλικίας τους.

Ο Α.Σ. Μύγδονας του δίνει 10 με τόνο για αυτήν την έκθεση! 

Οι προπονητές του συλλόγου που διάβασαν το γράμμα του όλοι μαζί εύχονται σύντομα οι αρμόδιοι να βρούνε λύση και να μπορέσουν όλα τα παιδιά του κόσμου να βρεθούν ξανά όλα μαζί, στα σχολεία τους, στους αθλητικούς χώρους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.