Η ανάπτυξη του LG G7 πιθανώς θα ξαναρχίσει από την αρχή, λέει ο CEO της εταιρείας

[ad_1]

Σύμφωνα με νέο report από τη South Korean Outsourcing, ο VP και CEO της LG, Jo Seong-jin, ζήτησε από το mobile division της εταιρείας να ξεκινήσει από την αρχή την ανάπτυξη της επερχόμενης ναυαρχίδας της.

LG G7

Με πηγή ένα στέλεχος της εταιρείας, το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί, μετά το πέρας της CES 2018 η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της επερχόμενης ναυαρχίδας, που ίσως δεν ονομαστεί G7 αν πιστέψουμε αυτή την πληροφορία, είχε εντολή να σταματήσει την ανάπτυξη του project και να το “δει” από την αρχή.

Φαίνεται ότι η ομάδα ενημερώθηκε για τις πρόσφατες εξελίξεις, αφότου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται η LG πλέον να λανσάρει νέες συσκευές μόνο και μόνο για να έχει μια “απάντηση” έτοιμη για τους άμεσους ανταγωνιστές της. Αυτό σημαίνει ότι το G7 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται δε θα ανακοινωθεί στην επερχόμενη έκθεση MWC 2018, κάτι το οποίο υπήρξε παράδοση για την LG τα τελευταία χρόνια.

The post Η ανάπτυξη του LG G7 πιθανώς θα ξαναρχίσει από την αρχή, λέει ο CEO της εταιρείας appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.