Θέλουν και… περιμένουν κόσμο στο Βικελίδης

[ad_1]

Την 16η νίκη του σε 19 αγώνες πρωταθλήματος θέλει να πετύχει ο Άρης, ο οποίος σήμερα (4/3, 17:00) υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τα Τρίκαλα. Ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διατηρήσει την διαφορά των έξι βαθμών από τον δεύτερο ΟΦΗ και να έρθει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της ανόδου.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, μοναδική αλλαγή θα είναι αυτή του τραυματία Πασά, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Κάσσος. Από εκεί και πέρα ο Αναγνωστόπουλος, θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα, Δεληζήσης και Βαλεριάνος στην άμυνα, Μουμίν και Ιντζόγλου, το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με τον Πλατέλλα στο δεξί άκρο της επίθεσης και τους Παυλίδη και Διαμαντόπουλο, σε ρόλο επιτελικού μέσου και φορ..

Τα εισιτήρια κοστίζουν: 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 9. 10 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 25 ευρώ στα VIP και θα είναι και πάλι στη διάθεση του κόσμου από τις 12:00, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.