Θέσεις εργασίας 5 αστέρων σε γνωστό όμιλο ξενοδοχείων

To SANI/IKOS Group αποτελεί ένα καινοτομικό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο. Κάτω από τα εμπορικά σήματα SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o όμιλος διαθέτει 8 μοναδικά ξενοδοχεία στη Χαλκιδική και στην Κέρκυρα, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων πολυτελών ξενοδοχείων στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Το 2019 αναμένεται η δημιουργία νέου ξενοδοχείου στην Κω, το οποίο θα ενταχθεί στην αλυσίδα της ΙΚΟS και αναμένεται να λειτουργήσει το Μάιο του 2019 με το εμπορικό σήμα IKOS ARIA, ενώ ταυτόχρονα, ο όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα στην Ισπανία και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, με τη προσθήκη του δέκατου ξενοδοχειακού της συγκροτήματος, του πρώτου εκτός ελληνικών συνόρων, το IKOS ANDALUSIA, το οποίο έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει την άνοιξη του 2020.

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας του SANI / IKOS Group, σε προσκαλούν να στείλεις το βιογραφικό σου ώστε να δουλέψεις και να εξελιχθείς μαζί τους, συμπλήρωσε τη φόρμα πατώντας εδώ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.