Θα συμμετέχει ξυπόλητος στον αγώνα βουνού “ΕΛΠΙΔΑ”

Μια μοναδική συμμετοχή έχει υποβληθεί στα γραφεία της μονάδας αυτιστικού ατόμου ΕΛΠΙΔΑ για τον 4ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού. Ξυπόλητος θα τρέξει την απόσταση των 13,5χλμ!!!με σκοπό να δείξει έμπρακτα την συμπαράστασή του στο έργο του συλλόγου. Δείτε τι δήλωσε στο oraiokastro24.gr ο Νίκος Φωτιάδης για την συμμετοχή του αυτή:
image
“Πριν πολύ καιρό έβλεπα ένα βίντεο της μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα για την υπέροχη δουλειά- λειτούργημα που εκτελούν εκεί. Με συγκίνησε βλέποντας αυτά τα παιδιά να κάνουν χειροτεχνίες,να συντηρούν ένα θερμοκήπιο,να κάνουν γυμναστική και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό όμως σημείο που με εντυπωσίασε ήταν τα πρόσωπά τους ήταν χαρούμενα,προσκολλημένα με απίστευτο ενδιαφέρον σε αυτό που έκαναν. Ένιωσα υπερήφανος για αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά γιατί πέτυχαν,είναι ωραίο το συναίσθημα αυτό.
Σε άλλο άρθρο της μονάδας όμως διαβάζοντας η θλίψη της εποχής ήρθε η αναφορά για τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η μονάδα αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα με συγκίνησαν με έκανα να νιώσω άσχημα. Έτσι αποφάσισα αφού το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι τα λίγα 10ευρω της συμμετοχής μου και να τρέξω ξυπόλητος τη μικρή διαδρομή των 13,5χλμ μακάρι να μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να μαζέψουμε κάποιο ποσό για την μονάδα Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα.
Ελπίζω μια μικρή τρέλα να γίνει μια μεγάλη βοήθεια για την μονάδα με πολλή δύναμη και συναίσθημα.”

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.