Θεσσαλονίκη: Αρουραίος κυκλοφορεί στην κουζίνα του ΑΠΘ, βίντεο

Θεσσαλονίκη: Αρουραίος κυκλοφορεί στην κουζίνα του ΑΠΘ, βίντεο

Βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με έναν  αρουραίο  να κυκλοφορεί ανάμεσα σε παρατημένα φαγητά στην κουζίνα του ΑΠΘ.

Σε ανακοίνωση του το Αυτόνομο Σχήμα Οικονομικού ΑΠΘ αναφέρει:

Σήμερα το μεσημέρι στη λέσχη του ΑΠΘ αποφάσισαν να εφαρμόσουν , το ταξικό μέτρο, της επίδειξης κάρτας σίτισης.
Φοιτητές και φοιτήτριες έδειξαν την αντίθεση τους και διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση με την εργολαβία να απαντάει εκδικητικά με κλείσιμο της διανομής του φαγητού. Άμεσα άλληλεγγυοι/ες φοιτητ(ρι)ες ανέλαβαν προσωρινά τη διανομή μοιράζοντας φαγητό σε συμφοιτητές τους.
Η πρυτανεία όσο και να διαλαλεί την καλή κατάσταση της λέσχης , τα αποδεικτικά στοιχεία, όπως το παρακάτω βίντεο, βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο , όπου ένα ποντίκι τρέχει μέσα στο χώρο της κουζίνας που ετοιμάζονται και διατηρούνται υλικά και φαγητά που μοιράζονται στον κόσμο, βάζοντας ετσι σε κίνδυνο την υγεία των σιτιζόμενων και προφανώς χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανονισμών.
Η φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ δεν είναι και ούτε θα γίνει πεδίο αύξησης κερδών των εργολάβων. Η πρόσβαση σε αξιοπρεπές φαγητό , χωρίς φραγμούς και κόφτες σε κάθε άτομο που το έχει ανάγκη είναι αυτονόητο δικαίωμα και θα αγωνιστούμε ενάντια σε πρυτανεία , εργολάβους και στα σχέδια τους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.