Θεσσαλονίκη : Ενας ξεχωριστός, Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος που εντυπωσιάζει !!!

[ad_1]

Παραδοσιακά κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη, οι καταστηματάρχες πριν τις γιορτές φροντίζουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες στους καταναλωτές, ώστε να κάνουν με άνεση και την ανάλογη διάθεση τα απαραίτητα ψώνια τους.

Έτσι λοιπόν, χρόνια τώρα συνηθίσαμε να βλέπουμε πανέμορφα καταστήματα, φωτισμένα και στολισμένα να δημιουργούν ένα ευχάριστο αίσθημα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.
Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια, αυτό το “έθιμο” ατόνησε καθώς μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε, έχουν περιοριστεί κατά πολύ τα έξοδα των επιχειρηματιών, όσον αφορά τη διακόσμηση των καταστημάτων τους.
Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στο “Γλυκό μ’ Αλάτι”, το γνωστό στέκι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο Ντεπώ, στην οδό Παπαδάκη, λίγο πάνω από την Δελφών.
Ο φωτεινός, φαντασμαγορικός διάκοσμος μας τράβηξε την προσοχή και με την ευγενική άδεια του επιχειρηματία, φωτογραφίσαμε το ομολογουμένως εντυπωσιακό γιορτινά στολισμένο κατάστημα.
Ελπίζουμε και πολλοί άλλοι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, να προχωρήσουν σε ανάλογο στολισμό, ώστε να αποκτήσει και πάλι η πόλη μας γιορτινή ατμόσφαιρα και να δημιουργηθεί ένα χαρούμενο κλίμα, κάτι που χρειαζόμαστε όλοι μας στις δύσκολες μέρες που ζούμε.
Θα βοηθούσε πιστεύουμε πάρα πολύ στην ψυχολογία των κατοίκων και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης, για ένα όμορφο κλίμα στις γιορτές των Χριστουγέννων,  έστω για να ανέβει η ψυχολογία μας,  κάτι που όλοι το χρειαζόμαστε !!!

 

 

 

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.