Θεσσαλονίκη: Στη φάκα δύο αλλοδαποί για λαθραία τσιγάρα

[ad_1]

Θεσσαλονίκη: Στη φάκα δύο αλλοδαποί για λαθραία τσιγάρα

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 21 και 20 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, μεσημβρινές ώρες σήμερα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε 21χρονος αλλοδαπός να εξέρχεται από την οικία του φέροντας ένα σακίδιο πλάτης και μία τσάντα χειρός, εντός των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι έξι (26) πακέτα λαθραία τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών και δύο (02) συσκευασίες λαθραίου καπνού, χωρίς παραστατικά έγγραφα.

Ακολούθησε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία του, εντός της οποίας εντοπίστηκε ο έτερος συλληφθείς, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τετρακόσια είκοσι έξι (426) πακέτα λαθραία τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών και εικοσιτέσσερις (24) συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Ανωτέρω καπνικά προϊόντα δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων δασμών θα γνωστοποιηθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου του Λιμενικού.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.