Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

 

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών σε τρεις υποθέσεις διακινήσεων

Απετράπη η παράνομη μεταφορά συνολικά 31 παράτυπων μεταναστών

Στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και αφορά στον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, πραγματοποιούνται καθημερινά στοχευμένοι έλεγχοι σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Αποτέλεσμα των ελέγχων αυτών ήταν να συλληφθούν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, συνολικά τέσσερις λαθροδιακινητές και να αποτραπεί η παράνομη μεταφορά συνολικά 31 παράτυπων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, εντόπισαν σε διαφορετικούς χρόνους, σε δύο περιπτώσεις στην Εγνατία Οδό και σε μία περίπτωση στην Π.Ε.Ο. Καβάλας-Θεσσαλονίκης, τρία Ι.Χ.Ε. οχήματα, τα οποία αφού ακινητοποίησαν με τη συνδρομή περιπολικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό τους βρίσκονταν συνολικά 31 αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί διακινητές ηλικίας 24, 30, 21 και 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, Θέρμης και Αγίου Αθανασίου, ενώ στο πλαίσιο του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το ένα όχημα μεταφοράς ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.