Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 33χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη 33χρονος που ενέχεται σε  παράνομη  μεταφορά (20) αλλοδαπών

Η άμεση κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οδήγησε στη σύλληψη 33χρονου, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών, διευκόλυνση διαμονής στη Χώρα υπηκόων τρίτων χωρών και παράνομη είσοδο στην Χώρα.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (18-11-2020), στην περιοχή της Άνω πόλης, στο πλαίσιο αναζητήσεων που διενεργήθηκαν με εντολή του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης έπειτα από κλήση πολίτη, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν εντός οικίας είκοσι (20) παράτυπους μετανάστες (εκ των οποίων 8 ανήλικα). Όπως  προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς αποβίβασε νωρίτερα από όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε κοντινή απόσταση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.