Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία άτομα για οπαδικό επεισόδιο

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία άτομα για οπαδικό επεισόδιο

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (3) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται σε περιστατικό με αθλητικό υπόβαθρο που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο 2023

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων ατόμων με αθλητικό υπόβαθρο, που έλαβε χώρα στα τέλη Οκτωβρίου του 2023, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων, ακόμα, τριών (3) εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, ηλικίας 27, 28 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για συμπλοκή, βαριά σωματική βλάβη, αδικήματα βίας με αφορμή Αθλητικές εκδηλώσεις, επικίνδυνη σωματική βλάβη και σε απόπειρα σωματικής βλάβης, διατάραξη της κοινής ειρήνης, ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις, καθώς και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.