Κάτοικοι απέκλεισαν την εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης

Κάτοικοι απέκλεισαν την εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν πολίτες στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν προχωρήσει σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι αυξημένη στο σημείο. Προς το παρόν, κλειστά παραμένουν και τα δύο ρεύματα.

“Η κατάσταση που επικρατεί είναι απαράδεκτη. Προσπαθούν να κλείσουν τη μοναδική διάβαση για να περάσουν απέναντι οι κάτοικοι άνωθεν του περιφερειακού. Τα παιδιά δεν θα μπορούν να περάσουν για το σχολείου τους, οι κάτοικοι δεν θα μπορούν να πάνε στο γιατρό, στο σούπερ μάρκετ”, τόνισε στο thestival.gr, ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Πέτρος Σούλας.

Όπως τόνισε αίτημα του δήμου όσο και των κατοίκων του Κορδελιού, είναι να μείνει ανοιχτή διάβαση τουλάχιστον μέχρι να δοθεί σε πλήρη κίνηση η περιφερειακή, ενώ ζητούν να κατασκευαστεί μια πεζογέφυρα για την ασφαλή κίνηση των πεζών, προκειμένου οι κάτοικοι να μπορούν να περάσουν απέναντι.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.