Κέρασμα και κοπή βασιλόπιτας απο τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου

ΚΕΡΑΣΜΑ & ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Το Σάββατο 27/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για όλα τα παιδιά των δραστηριοτήτων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας μας και στη συνέχεια ακολούθησε κέρασμα από μπουφέ που ετοίμασαν τα παιδιά με τους γονείς τους.
Με την ευκαιρία της ευλόγησης της βασιλόπιτας ο υπεύθυνος των δραστηριοτήτων του Πνευματικού μας Κέντρου, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης, απευθυνόμενος στα παιδιά, τόνισε τη σπουδαιότητα της ελευθερίας και της αγάπης ως βασικά στοιχεία της πίστης μας όπως αυτά περιγράφονται γλαφυρά στην επίκαιρη παραβολή του Ασώτου Υιού. Επισήμανε, δε, ότι η Εκκλησία δεν είναι μια λέσχη «καλών» και «αναμάρτητων» ανθρώπων, αλλά μια κιβωτός, ένα θεραπευτήριο ψυχών, που δέχεται όλους ανεξαίρετα. Τέλος, προέτρεψε τα παιδιά να αγωνίζονται στη ζωή τους για την επίτευξη και κατάκτηση κάθε αρετής.
Η βασιλόπιτα καθώς και τα βασιλοπιτάκια που διανεμήθηκαν σε όλους ήταν μια ευγενική προσφορά του αρτοποιείου «Αρχονταρίκι» του κ. Σπύρου Χαραβόπουλου. Ο ευρών το φλουρί κέρδισε ένα tablet, προσφορά της Ενορίας μας.
image
fb page: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.