Καβάλα: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών με ανατροπή Ι.Χ. και πυροβολισμούς

[ad_1]

Καβάλα: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών με ανατροπή Ι.Χ. και πυροβολισμούς

Καταδίωξη και σύλληψη ενός 22χρονου διακινητή μεταναστών σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 7:00, αστυνομικοί εντόπισαν επιβατηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, που μετέφερε παράτυπους μετανάστες, να κινείται επί της Εγνατίας Οδού και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ωστόσο, στον κόμβο Σίλα, ο 22χρονος Αλβανός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Ο 22χρονος εξήλθε του οχήματος και στην προσπάθειά του να διαφύγει πεζός επιτέθηκε με τη χρήση σωματικής βίας σε έναν από τους αστυνομικούς, με την πρόθεση να τον αφοπλίσει. Τότε έτερος αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να εκφοβίσει τον δράστη, ωστόσο εκείνος συνέχισε να χτυπά τον αστυνομικό.

Έτσι αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει, ώστε να τον ακινητοποιήσει. Ο 22χρονος τραυματίστηκε στην γλουτιαία περιοχή και στο χέρι, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι από την εκτροπή του Ι.Χ. τραυματίστηκαν και οι δέκα μετανάστες, που μετάφερε ο 22χρονος. Πρόκειται για υπηκόους Πακιστάν.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας.

(φωτογραφία αρχείου)

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.