Και άλλη επίθεση απο αδέσποτα στο Ωραιόκαστρο

Σήμερα 6 Φεβρουαρίου στις 14:30 η ώρα το μεσημέρι νεαρή κοπέλα περπατούσε στην οδό Βαλαωρίτου κοντά στην μονάδα αυτιστικού ατόμου ΕΛΠΙΔΑ λίγο πριν το γήπεδο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ,στο Ωραιόκαστρο,οπου είναι το σπίτι της.
Στο δασύλλιο που υπάρχει στην περιοχή αντίκρισε μια αγέλη αδέσποτων σκύλων,περίπου 15 με 20 στον αριθμό. Η κοπέλα περπατούσε αργά και ήρεμα,γνώριζε την παρουσία των σκυλιών στην περιοχή.
Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της τα σκυλιά άρχισαν να γαβγίζουν και να τρέχουν κατα πάνω της. Δυο από αυτά όρμησαν στα πόδια της,το ένα στο αριστερό και το αλλο στο δεξί.
Τα σκυλιά δάγκωναν την κοπέλα με μανία.
Η κοπέλα σοκαρισμένη προσπαθούσε να αποφύγει και να σωθεί από την επίθεση αυτή. Δεν τα κατάφερνε μόνη της.
Ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή μιας μεγάλης κυρίας από το βάθος να φωνάζει τα σκυλιά και εκείνα να την υπακούουν και να απομακρύνονται από την κοπέλα που είχαν επιτεθεί.
Μία άλλη νεαρή κοπέλα κάτοικος κι αυτή της περιοχής πήγε κοντά στο θύμα να της παρέχει τις πρώτες βοήθειες και το λιγότερο να την ηρεμίσει απ’ το σοκ που είχε υποστεί.
Η νεαρή κοπέλα οδηγήθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο οπου της παρείχαν αντιτετανικό ορό και αντιβιοτικά χάπια.
Η νεαρή κοπέλα θα πράξει τα δέοντα,η κοινοποίηση του γεγονότος,με καταγγελία στο oraiokastro24.gr,σκοπό έχει την ενημέρωση των συμπολιτών της και την ενεργοποίηση του μηχανισμού που από ότι φαίνεται είναι ανύπαρκτος μιας και η συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει κι άλλη φορά αφορμή και θέμα για την τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου,δείτε σχετικά ΕΔΩ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.