Και δεύτερο περιστατικό (σε λίγες ώρες) εκκένωσης Apple Store, μετά από πρόβλημα με μπαταρία iPhone

[ad_1]

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ώρες, έχουμε περιστατικό σχετικό με μπαταρία iPhone που αντιμετωπίζει πρόβλημα μέσα σε Apple Store. Το πρώτο συνέβη στη Ζυρίχη και το δεύτερο, για το οποίο τώρα διαβάζουμε, στη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου μία αίθουσα στο κατάστημα της αμερικανικής εταιρείας γέμισε με καπνό, όταν μία μπαταρία σε iPhone που επισκευαζόταν πήρε φωτιά.

apple-store-valencia-spain

Τρεις πυροσβέστες και η αστυνομία κατέφθασαν για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό, χωρίς πάντως να χρειαστεί η παρέμβασή τους, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι, στη Ζυρίχη σε σχετικό περιστατικό, ένας εργαζόμενος τραυματίστηκε, όταν η μπαταρία ενός iPhone υπερθερμάνθηκε και καπνοί γέμισαν το χώρο, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το κατάστημα και επτά άτομα να χρειαστούν ιατρική περίθαλψη.

The post Και δεύτερο περιστατικό (σε λίγες ώρες) εκκένωσης Apple Store, μετά από πρόβλημα με μπαταρία iPhone appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.