Καταγγελία,Επίθεση αδέσποτων σε κυοφορούσα

Ανεξέλεγκτη κοντεύει να γίνει  η κατάσταση με τα αδέσποτα στο δήμο Ωραιοκάστρου. Οι καταγγελίες στο oraiokastro24 δεν εχουν σταματημό. Διαβάστε τι καταγγέλει έγκυος γυναίκα που τις επιτέθηκε μια ολόκληρη αγέλη:

Χθες  το απόγευμα στις 8, περπατούσα επί της Κονταξοπούλου όταν ξαφνικά επιθετική αγέλη αδέσποτων σκύλων (8-10 σκυλιά) κινήθηκε εναντίον μου.
Στο δρόμο δεν ήταν κανείς να βοηθήσει ούτε διερχόμενο αυτοκίνητο την δεδομένη στιγμή.

Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου αλλά τα σκυλιά με πλησίασαν με άγριες διαθέσεις, έτοιμα να μου ορμήξουν.
Την τελευταία στιγμή, και λόγω των φωνών που έβγαλα, βρέθηκε μια περαστική κυρία που με βοήθησε και ευτυχώς απέτρεψε επίθεση εναντίον μου.
Η εν λόγω κυρία με ενημέρωσε ότι έχει απευθυνθεί πολλές φορές τόσο στον Δήμο για το θέμα των αδέσποτων, όσο και στον κ. Ζιακούλη, αλλά την αγνοούν.

Παρακαλώ σημειώστε ότι βρίσκομαι στην 17η εβδομάδα κύησης, και η χτεσινή επίθεση επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία μου που είναι ιδιαίτερη λόγω της εγκυμοσύνης.
Ο φόβος και το σοκ που πέρασα ήταν τρομερά.
Δεν δύναται να βγαίνουμε σαν πολίτες να περπατήσουμε στο Ωραιόκαστρο και να δεχόμαστε επίθεση σκυλιών, ωσάν να βρισκόμαστε στο πλέον απομακρυσμένο χωριό της επαρχίας.

Έχω ήδη στείλει γραπτή καταγγελία στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.