Καταγγελία γονέα για την μη σίτιση παιδικού σταθμού

Προς
Αντιδήμαρχο Παιδείας δήμου Ωραιοκάστρου
(υπεύθυνο ??,για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών)

Θέμα:¨Δυσ-λειτουργία¨παιδικών σταθμών Ωραιοκάστρου

Κύριε αντιδήμαρχε καλή σας μέρα!!
Ονομάζομαι Κακάνης Νικόλαος και στέλνω το παιδί μου στον α΄παιδικό σταθμό Ωραιοκάστρου(ΟΑΕΔ).Από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς είναι η τρίτη (3) συνεχή φορά που «ευγενικά» ενημερωνόμαστε από την διεύθυνση του σταθμού ότι υπάρχει «πρόβλημα» με τη σίτιση των παιδιών και ότι θα πρέπει οι «μανούλες» να αποστέλλουν καθημερινώς (δεν ξέρω για πόσες μέρες)το πρωϊνό και το γεύμα τους.
Είναι δυνατόν κύριε αντιδήμαρχε??Με ποια λογική ο γονέας να πληρώνει κανονικά τις μηνιαίες συνδρομές του και εσείς να ………ολιγωρείτε σ΄αυτό το βαθμό??
Εάν τη νέα σχολική χρονιά πολλοί γονείς πάρουν τα παιδιά τους και πάνε σε ιδιωτικούς σταθμούς ,εάν κλείσει ο δημοτικός σταθμός και βρεθούν στην ανεργία 10 συμπολίτες μας θα υπάρξει «κανένα» πρόβλημα?? (Ο «Κανένας» που λέει και ή κόρη μου ή δεν με νοιάζει ,ας κλείσουν ,θα έλεγε κάποιος άλλος !!)
Επειδή όμως εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης και επειδή αύριο τα παιδιά μου ίσως και τα παιδιά σας(??) θα ψάχνουν δουλειά στην πατρίδα μας αναμένουμε τις …..λογικές σας ενέργειες!!

Με εκτίμηση

Κακάνης Νικόλαος
δημότης

Παιδικός σταθμος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.