Κατασχέθηκαν ελαιόλαδα αμφιβόλου ποιοτήτας

Συνελήφθη 25χρονος στην Πέλλα για πώληση αμφιβόλου ποιότητας λαδιού που προσομοίαζε με ελαιόλαδο
Κατασχέθηκαν συνολικά 18 δοχεία με συνολικά 90 λίτρα παράνομου ελαίου
IMG_7645
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν άντρα, που πουλούσε σε ανυποψίαστους πολίτες λάδι αμφιβόλου ποιότητας.
Πρόκειται για 25χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και παραβάσεις του Αγορανομικού Κώδικα.
Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος χθες (02-02-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας να κινείται με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του και σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει και να κατέχει προς πώληση 14 δοχεία με συνολικά 70 λίτρα λαδιού αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια πλανόδιου πωλητή και τα νόμιμα παραστατικά.
Επιπλέον από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος πρωινές ώρες την ίδια μέρα κατάφερε να εξαπατήσει και να πουλήσει σε 48χρονο ημεδαπό σε περιοχή της Πέλλας 4 δοχεία με το εν λόγω προϊόν.
Από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα του καθώς και και το παραπάνω όχημα ως μέσω μεταφοράς.
Δείγμα του κατασχεμένου λαδιού θα αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, προς διαπίστωση της σύνθεσής του και της επικινδυνότητας για την δημόσια υγεία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.