Κοπή πίτας ΠΕ.ΠΟ.Σ.Ω. με τάξιμο για στέγαση

Δελτίο Τύπου
Μέσα σε κλίμα πολύ καλής διάθεσης έγινε το Σάββατο 26/1/2019, η Κοπή της Βασιλόπιτας του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου στο καφέ FOCUS.
Τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΕ.ΠΟ.Σ.Ω. πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα,,ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τσακίρης έκοψε τη Βασιλόπιτα για το 2019,προσφορά του ζαχαροπλαστείου Μελί-μελί και το φλουρί κέρδισε το Μέλος κα Δέσποινα Καλλία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ.Αστέριος Γαβότσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Ηλίας Ζιακούλης ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος και από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου κ. Ανέστης Πολυχρονίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου κ. Ηακλής Τσακαλίδης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι κες Νέλυ Δελή, Βάσω Λύσσα και ο κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος επίσης από τα ιδρυτικά Μέλη του ΠΕ.ΠΟ.Σ.Ω. Τέλος ήταν μαζί μας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εν Δράσει του Δρυμού κ.Νίκος Πασιάς.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Τσακίρης ευχαρίστησε τους παρόντες και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά στο Σύλλογο και στα Μέλη. Αποκάλυψε με χαρά πως δρομολογείται η στέγη του Συλλόγου μας σε έναν ιδανικό χώρο, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τους κκ.Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο.

Αναμένουμε…

Βασιλόπιτα2019 2

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.