Κυναγωγοί και κάτοικοι στο τμήμα

Πολλές εκτάσεις στο Ωραιόκαστρο ενδεικνύονται για την εκπαίδευση κυνηγητικών σκύλων και για αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων. Αυτές οι περιοχές όμως μπορεί να εξυπηρετούν τους κυναγωγούς (εκπαιδευτές σκύλων) ο κανονισμός όμως δεν τις επιτρέπει,καθότι είναι εντός κατοικημένης περιοχής και η συγκεκριμένη περιοχή “κρατάει” ενα είδος πέρδικας το οποίο ειναι προστατευόμενο.

Εχθές το απόγευμα βρέθηκε μια ομάδα κυναγωγών για να διεξάγει τους αγώνες αυτούς έξω από ένα σπίτι,στο οποίο τριγύρω του υπάρχουν ιδιωτικές εκτάσεις. Οι κυναγωγοί επικαλέστηκαν ότι έχουν σχετική άδεια και η ανάρμοστη συμπεριφορά τους προς τους κατοίκους τους οδήγησε όλους μαζί στο τμήμα. Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε οταν η γυναίκα που κατοικεί στην περιοχή ζήτησε την απομάκρυνση τους,διοτι βρισκόντουσαν ακριβώς έξω απο το σπίτι της. Οι κυναγωγοί,5-6 στον αριθμό,της επιτέθηκαν φραστικά και αδιαφόρησαν στην υπόδειξη της. Δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση και κλήθηκε η αστυνομία και το δασαρχείο το οποίο ζήτησε την άδεια τους και τους υπενθύμισε οτι η περιοχή όπου έλαβε χώρα το συμβάν δεν καθορίζεται για τέτοιες δραστηριότητες.
Στο αστυνομικό τμήμα έγινε η καταγραφή του γεγονότος και το θέμα πέρασε στην αρμοδιότητα του δασαρχείου,όπου θα αποδοθούν οι απαραίτητες κυρώσεις ώστε να ακολουθούν πλέον οι κυναγωγοί την νόμιμη οδό χωρίς να προκαλούν πρόβλημα στους κατοίκους.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.