Κυπριακής έμπνευσης καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα υποψήφια στα “Globe Travel Awards 2018”

[ad_1]

book your wedding day

Σημαντική διάκριση πέτυχε η κυπριακής έμπνευσης καινοτόμα διεθνής διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας πολιτικού γάμου BookYourWeddingDay.com, η όποια απέσπασε μια από τις πέντε υποψηφιότητες για το ειδικό βραβείο “Innovation in Travel” στα διεθνή ετήσια βραβεία Globe Travel Awards.

Συγκεκριμένα, η BookYourWeddingDay.com προτάθηκε ως υποψήφια στην κατηγορία “Innovation in Travel”  που  επιβραβεύει  καινοτόμες  λύσεις  με θετικό αντίκτυπο στον τομέα. Η καινοτομία της συγκεκριμένης  πλατφόρμας είναι ότι μπορεί να συντονίζει και να αυτοματοποιεί την διαδικασία κράτησης και επικύρωσης ημερομηνίας πολιτικού γάμου, απαλλάσσοντας τους εμπλεκόμενους από τις χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες του παρελθόντος. Η BookYourWeddingDay.com  δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τους διοργανωτές γάμων και  στα ζευγάρια  που επιθυμούν να τελέσουν πολιτικό γάμο να επιλέξουν ένα από τους χώρους τέλεσης γάμων που προβάλλονται σε αυτή, να βρουν τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες σε πραγματικό χρόνο και να πραγματοποιήσουν την κράτηση τους στην στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουν με δημαρχεία και ξενοδοχεία.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι την πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com, αξιοποιούν σημαντικοί τουριστικοί οργανισμοί  που συντονίζουν και πραγματοποιούν κρατήσεις πολιτικών γάμων στην Κύπρο, όπως η TUI UK και η Thomas Cook.

Σημειώνεται ότι τα Globe Travel Awards αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις καλύτερες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Διοργανώνονται από το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό του Ηνωμένου Βασιλείου «Travel Weekly» και τις εφημερίδες του εκδοτικού οίκου Mail (Daily Mail, The Mail on Sunday και MailOnline), οι αναγνώστες των οποίων μπορούν να ψηφίσουν μαζί με ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους επαγγελματίες του τομέα υποψήφιες εταιρείες σε διάφορες κατηγορίες.

Η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του BookYourWeddingDay.com, κα. Μαρία Ευριπίδη, δήλωσε σχετικά: «Η υποψηφιότητα για το ειδικό βραβείο “Innovation in Travel” στα Globe Travel Awards 2018 μας τιμά ιδιαίτερα, καθώς αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας, αλλά κυρίως του θετικού αντίκτυπου που έχει η πλατφόρμα στη διαδικασία κράτησης ημερομηνίας πολιτικού γάμου. Επίσης για ένα κυπριακό Startup να βρίσκεται στις πέντε επικρατέστερες εταιρείες για βραβείο σε αυτό τον παγκόσμιο θεσμό μόνο θετικά συνεπακόλουθα μπορεί να έχει για τον κυπριακό τουρισμό».

The post Κυπριακής έμπνευσης καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα υποψήφια στα “Globe Travel Awards 2018” appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.