Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η Καρναβαλική Παρέλαση του δήμου Ωραιοκάστρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η Καρναβαλική Παρέλαση του δήμου Ωραιοκάστρου

 

Με τη συμμετοχή 1.200 και πλέον καρναβαλιστών και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 8η Καρναβαλική παρέλαση στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Καρναβαλιστές, παρέες μικρών και μεγάλων αλλά και χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν την χθεσινή ημέρα με την καρναβαλική διάθεση να απογειώνεται με τη συμμετοχή του μοναδικού Τόνι Σφήνου, ο οποίος με την ομάδα του ξεσήκωσε τα πλήθη τόσο κατά τη διάρκεια της παρέλασης, όσο και στην συναυλία στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

Καρναβαλικές ομάδες με φαντασία, ευρηματικότητα και κέφι πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους του Ωραιοκάστρου, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλες τις καρναβαλικές ομάδες για τη συμμετοχή και τους οργανωτές τους για τον άψογο συντονισμό, σε όλους τους φίλους που προμήθευσαν με υλικά για την προετοιμασία των εντυπωσιακών αρμάτων, στην ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου, με τα μέλη της πάντα παρόντα και σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε να ανταποκριθούν εάν παραστεί ανάγκη και σε όλους όσοι στήριξαν και την φετινή διοργάνωση.

Οι 4 καρναβαλικές ομάδες που ισοψήφισαν είναι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου (ΤΡΟΙΑ), το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (ΝΑΝΙ ΤΙΜΕ),  η Σχολή Χορού BellaDance (TΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ & ΤΑ ΤΣΙΚΑΚΙΑ), ΖΩΗ & ΚΟΤΑ (ΩΡΑΙΟΒΛΑΜΙΝΓΚΟ).

Έπειτα από κλήρωση το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (ΝΑΝΙ ΤΙΜΕ) θα κηρύξει την έναρξη στο «Καρναβάλι Ξάνθης 2019».

Οι άλλες 3 ομάδες που ισοβάθμησαν, με απόφαση Δημάρχου, θα εκπροσωπηθούν από 15 άτομα.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι με κέφι και άφθονο γέλιο έκλεψαν την παράσταση, ενώ για ακόμη μια φορά ο κόσμος αγκάλιασε και την φετινή διοργάνωση, δίνοντας το δικό του ξεχωριστό τόνο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.