Νέο κύμα κακοκαιρίας απο σήμερα – Δείτε αναλυτικά

Νέο κύμα κακοκαιρίας απο σήμερα – Δείτε αναλυτικά

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα μέχρι την Παρασκευή 10/12. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά και βορειοδυτικά οι οποίες σταδιακά έως τη νύχτα της Πέμπτης 09/12 προς Παρασκευή 10/12 θα επεκταθούν στο σύνολο της χώρας. Από το απόγευμα της Παρασκευής 10/12 τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά, τη Θράκη και τα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά των δυτικών ηπειρωτικών από τη νύχτα της Πέμπτης 09/12 προς Παρασκευή 10/12 ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές. Η θερμοκρασία την Παρασκευή 10/12 θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή ενώ οι νότιοι έως νοτιοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη θα κυμαίνονται μεταξύ 4 και 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα, από τη νύχτα της Παρασκευής 10/12 προς το Σάββατο 11/12 ένα ακόμη κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα από δυτικά προς ανατολικά.

Στο σχετικό βίντεο παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται έως το βράδυ της Παρασκευής 10/12 καθώς και ο μέσος άνεμος.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.